Belangrijk mededeling

Ook wij nemen onze preventieve maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus. Uiteraard willen wij wel proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. We zijn gewoon geopend en heten u natuurlijk van harte welkom, alleen geven we u geen hand bij onze begroeting. Bij vragen en advies verzoeken wij u vriendelijk om eerst telefonisch contact met ons op te nemen op nummer 0341-449200 zodat we voorkomen dat er teveel klanten tegelijk aanwezig zijn.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om u volledig op afstand te helpen. We sturen u een video waarin u een gedetailleerde omschrijving krijgt van de auto (inclusief staat van onderhoud en eventuele beschadigingen). Indien u een auto in te ruilen heeft kunnen wij deze taxeren aan de hand van een aantal foto’s met vermelding van eventuele bijzonderheden. Als we er samen prijstechnisch uit zijn komen wij met de auto naar u toe en kunnen we de zaak verder afhandelen (incl. tenaamstelling van uw nieuwe auto en vrijwaren van de inruil auto)

Tot slot het vriendelijke verzoek om u te houden aan de onderstaande landelijke RIVM richtlijnen als u een afspraak maakt of even langs wilt komen.

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

Reinier Heger en Germen Veldwijk

Waardering