Welkom bij Heger en Veldwijk

Welkom op de team pagina van Heger en Veldwijk Automotive. Wij zijn een jong, groeiend bedrijf en gevestigd in Harderwijk. Passie voor mensen en auto’s hebben wij van jongs af aan. Altijd is het weer geweldig om de glimlach te zien op het gezicht van een klant wanneer deze wegrijdt in zijn of haar nieuwe auto.

Onze verkoopprijzen zijn scherp, maar staan ook voor degelijkheid en kwaliteit. Frisse auto’s die vrijwel allemaal dealer onderhouden zijn, voorzien van een ingevuld serviceboekje en de Nationale Auto Pas. Graag heten wij u van harte welkom in Harderwijk!

Reinier Heger

Reinier

Germen Veldwijk

Germen
x

Belangrijk mededeling

Ook wij nemen onze preventieve maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus. Uiteraard willen wij wel proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. We zijn gewoon geopend en heten u natuurlijk van harte welkom, alleen geven we u geen hand bij onze begroeting. Bij vragen en advies verzoeken wij u vriendelijk om eerst telefonisch contact met ons op te nemen op nummer 0341-449200 zodat we voorkomen dat er teveel klanten tegelijk aanwezig zijn.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om u volledig op afstand te helpen. We sturen u een video waarin u een gedetailleerde omschrijving krijgt van de auto (inclusief staat van onderhoud en eventuele beschadigingen). Indien u een auto in te ruilen heeft kunnen wij deze taxeren aan de hand van een aantal foto’s met vermelding van eventuele bijzonderheden. Als we er samen prijstechnisch uit zijn komen wij met de auto naar u toe en kunnen we de zaak verder afhandelen (incl. tenaamstelling van uw nieuwe auto en vrijwaren van de inruil auto)

Tot slot het vriendelijke verzoek om u te houden aan de onderstaande landelijke RIVM richtlijnen als u een afspraak maakt of even langs wilt komen.

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

Reinier Heger en Germen Veldwijk

Lees meer ...

Waardering