Over ons

Heger en Veldwijk Automotive is een jong en dynamisch autobedrijf dat in 2019 na een jarenlange fijne samenwerking is ontstaan.

Team_Tekengebied 1

Reinier Heger

Eigenaar

 

T. 0341 - 44 92 00
E. [email protected]

Team-03

Germen Veldwijk

Eigenaar

 

T. 0341 - 44 92 00
E. [email protected]

Team-02

Hendri van Moorselaar

Fotografie

 

T. 0341 - 44 92 00
E. [email protected]

Ons team

Kom je bij ons om je auto te kopen, dan zijn wij - de eigenaren -  er om je te bedienen. Dat is niet voor niets. Wij kennen de auto’s, omdat we ze zelf hebben ingekocht. U hoeft dus geen standaard verkooppraatje te verwachten, maar wordt te woord gestaan door kenners. Daardoor wordt u voorzien van alle belangrijke informatie die nodig is om bewust voor een auto te kiezen, en kunnen we elkaar meteen leren kennen. We vinden de binding met onze klanten erg belangrijk.

 

Het enthousiasme voor auto’s delen wij met u 

Wij staan achter de keus voor elke auto die we verkopen. Over iedere auto die we inkopen wordt nagedacht. We hebben heel veel plezier in het hele aankoopproces en zijn zorgvuldig en kieskeurig in wat we toevoegen aan onze collectie. Met datzelfde enthousiasme helpen wij u graag aan een andere auto!

 

Onze persoonlijke benadering is een van onze grote pluspunten. Hierdoor blijven de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden, waardoor u sneller geholpen kunt worden! Maar eerlijk is eerlijk; helemaal alleen doen we het niet. Hendri ondersteunt ons bij het ontvangen van klanten, fotografie, social media en het klaarzetten van een proefrit. Bent u op zoek naar een mooie auto en wilt u daarbij persoonlijk geholpen worden? Dan verwelkomen we u graag bij Heger & Veldwijk Automotive. De koffie staat klaar!

Let op! 6 juni zijn wij vanaf 12:00 gesloten.